Ποιοι Είμαστε

Βρίσκεσαι εδώ γιατί μάλλον έχουμε και οι δύο κάτι κοινό: την αγάπη για τα κατοικίδια μας. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ithePet, όταν μπήκαμε στη διαδικασία να λύσουμε προβλήματα και ασθένειες που αντιμετωπίζουν οι μικροί μας φίλοι. Βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε κατοικίδιο με υψηλής ποιότητας συμπληρώματα. Τα συμπληρώματα της ithePet είναι animal cruelty-free.

Δίνουμε φωνή στα κατοικίδιά μας και τους παρέχουμε premium συμπληρώματα διατροφής με γνώμονα την αγάπη μας για αυτά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Ενημερωθείτε για την Μοριακή Ενεργοποίηση

Η εταιρία CATALYSIS S.L. έχει δημιουργήσει μια ευρεία σειρά εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής τα οποία απευθύνονται σε συγκεκριμένες νόσους και σε νοσογόνες καταστάσεις.

Ανοσοποιητικό

Όλο και πιο ξεκάθαρη γίνεται η αναγκαιότητα ενός γερού ανοσοποιητικού συστήματος και μια πλούσια διατροφή σε αντιοξειδωτικά. Τα συμπληρώματα διατροφής της εταιρίας Ithepet καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε οργανισμού ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει ευκολότερα και ταχύτερα σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Οι λύσεις μας

Καρκίνος

Η αντιμετώπιση των ασθενών με καρκίνο απαιτεί συχνά συνδυασμό χειρουργικής επεμβάσεως ή συστηματικής θεραπείας. Έχοντας ως στόχο την ποιότητα ζωής του κατοικίδιου, το συμπλήρωμα διατροφής Ocoxin pets ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αποτρέπει φαινόμενα καχεξίας και ελαχιστοποιεί μετεγχειρητικές επιπλοκές και μεταστάσεις.

Οι λύσεις μας

Ουροποιητικό

Το υγιές ουροποιητικό σύστημα είναι κρίσιμο για τις εσωτερικές λειτουργίες του κατοικίδιου. Τα προβλήματα του ουροποιητικού μπορεί να παρουσιαστούν σε οποιαδήποτε στιγμή στη ζωή τους και να οφείλονται σε έναν συνδυασμό γενετικών προδιαθέσεων, του τρόπου ζωής και άλλων παραγόντων, όπως η βακτηριακή λοίμωξη.

Οι λύσεις μας

Νόσοι του αναπνευστικού

Από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κατοικίδια. Ρινοτραχειίτιδα, λαρυγγίτιδα και λοιμώδη τραχειοβρογχίτιδα. Με τη βοήθεια της επιστήμης, το ASBRIP pets μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα όπως η καταρροή, το φτάρνισμα και ο βήχας κ.α. με φυσικά συστατικά χωρίς καμία παρενέργεια.

Οι λύσεις μας