Τα διάφορα επιστημονικά επαγγελματικά σώματα σε διεθνές επίπεδο εκδίδουν κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση των ασθενειών. Παρόλα αυτά, το κάθε κατοικίδιο, όπως και όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, ανταποκρίνεται με διαφορετικό τρόπο στις γενικές συστάσεις και στις προτεινόμενες θεραπείες. Μια θεραπεία δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική για όλους (one size does not fit all).

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι οδηγίες που αφορούν σε συγκεκριμένες νόσους ή νοσογόνες καταστάσεις, στοχεύουν στην αποκατάσταση ή διαχείριση της υποκείμενης νόσου, αλλά πολύ συχνά τα ζωάκια μας χρειάζονται επιπρόσθετες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν είτε την ποιότητα ζωής τους είτε τη συμπτωματολογία μιας γενικευμένης νοσογόνου οντότητας.

Η εταιρία CATALYSIS S.L. έχει δημιουργήσει μια ευρεία σειρά εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής τα οποία απευθύνονται σε συγκεκριμένες νόσους και σε νοσογόνες καταστάσεις και στοχεύουν στην αντιμετώπιση αυτού ακριβώς του κενού. Τα συμπληρώματα της Εταιρείας ΔΕΝ αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση τη θεραπεία, αλλά δρουν συμπληρωματικά, έχοντας μακράν καλύτερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με τα προϊόντα άλλων εταιρειών, χωρίς ΚΑΜΙΑ ανεπιθύμητη ενέργεια.

Μοναδικές Ιδιότητες των Συμπληρωμάτων 
Μοριακής Ενεργοποίησης

 

Τα προϊόντα της Εταιρείας ithePet.gr διαθέτουν συστατικά τα οποία είναι μοριακά ενεργοποιημένα. Η Τεχνική που ονομάζεται «Μοριακή Ενεργοποίηση» (ΜΑΤ) είναι η διαδικασία όπου μόρια που διαθέτουν καρβοξυλικές ομάδες στη δομή τους, ενεργοποιούνται χωρίς την αλλαγή της τριτοταγούς τους δομής. Η ενεργοποίηση της καρβοξυλικής ομάδας, που απαντάται σε όλα τα οργανικά μόρια της Φαρμακευτικής Χημείας, μπορεί να ενισχύσει τη δραστικότητα μιας ουσίας ως και 7.000 φορές σε σχέση με τη μη ενεργοποιημένη μορφή.

Αυτό οδηγεί σε θεραπευτική δράση και για φαρμακευτικές ουσίες, που στη δεδομένη συγκέντρωση έχουν ελάχιστη η μηδενική δράση. Ένα μόριο θεωρείται ενεργοποιημένο όταν απορροφά ενέργεια μέσω παροχής ηλεκτρονίων και δεν έχει τροποποιηθεί η αρχική μοριακή δομή του. Έχει αποδειχθεί ότι, σε αυτή την πλούσια σε ενέργεια κατάσταση, τα μόρια επιδεικνύουν αυξημένη βιολογική δραστηριότητα και ταχύτερη δράση, σε σχέση με τα μη ενεργοποιημένα.

Τα προϊόντα της εταιρείας ithePet.gr μειώνουν το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από κάθε νοσογόνο οντότητα, μειώνοντας τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου.  Καθώς οι ποσότητες των απαραίτητων δραστικών ουσιών είναι σε πολύ μικρές περιεκτικότητες, χάρη στην τεχνολογία της Μοριακής Ενεργοποίησης, έχει παρατηρηθεί απουσία ανεπιθύμητων ενεργειών όταν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Η συγκεκριμένη μέθοδος ανακαλύφθηκε στο Consejo Superior de Investigaciones Científicas / Superior Council for Scientific Research (C.S.I.C.), την πιο σημαντική δημόσια ερευνητική δομή της Ισπανίας και την 3η  πιο σημαντική στην Ευρώπη. 

Πως αποδεικνύεται η αποτελεσματικότητα της
‘’Μοριακής Ενεργοποίησης’’;

Μετά από μια σειρά χημικών αναλύσεων και πειραμάτων για το κάθε ένα μόριο το οποίο έχει υποστεί την επεξεργασία της Μοριακής Ενεργοποίησης ξεχωριστά, παρατηρήθηκε ότι τα ενεργοποιημένα μόρια επιδεικνύουν μεγαλύτερη ικανότητα αποθήκευσης ενέργειας και ταχεία απελευθέρωση της. Η παρατήρηση αυτή μεταφράζεται ως υψηλότερο ενεργειακό όφελος και γρηγορότερη δράση για τον οργανισμό, σε σχέση με τα μη ενεργοποιημένα μόρια.

Όλα τα σκευάσματα της εταιρίας αποτελούνται από φυσικά συστατικά, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και  ιχνοστοιχεία. Λόγω της σύστασης των σκευασμάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλες τις ηλικίες άνω των 3 ετών. Επιπλέον κάθε συμπλήρωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά σε κάθε περίπτωση που το οξειδωτικό στρες είναι αυξημένο, χωρίς κατ’ ανάγκη να υπάρχει κλινικά εμφανές νόσημα.

Κατά συνέπεια η Μοριακή Ενεργοποίηση (ΜΑΤ) αποδίδει τα παρακάτω ωφέλη

 • Απαιτεί μικρότερες συγκεντρώσεις των δραστικών συστατικών για να επιτύχει θεραπευτικό αποτέλεσμα
 • Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες, διότι με τη μοριακή ενεργοποίηση οι ουσίες είναι δραστικές χωρίς να γίνονται τοξικές, αφού οι συγκεντρώσεις τους είναι χαμηλότερες των συνήθως χορηγούμενων. 
 • Η δράση είναι ταχύτερη καθώς τα ενεργοποιημένα μόρια επιδρούν απευθείας στα όργανα στόχους και στο ανοσοποιητικό
 • Η δραστικότητα των ουσιών αυξάνεται με αποτέλεσμα την επίτευξη ταχύτερου θεραπευτικού αποτελέσματος, είτε όταν τα συμπληρώματα χορηγούνται μόνα τους, είτε σε συνδυασμό με κλασικές θεραπείες
 • Οι αντιοξειδωτικές δράσεις των διαφόρων ουσιών που περιλαμβάνονται στα σκευάσματα αυξάνονται εκθετικά, εξαιτίας της συνεργικής δράσης των ουσιών μεταξύ τους. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται ή και εξαλείφεται το οξειδωτικό στρες του οργανισμού, που εμφανίζεται σε κάθε περίπτωση νοσογόνου κατάστασης. 
 • Χαρακτηρίζονται από ασφάλεια στη χρήση ακόμα και για προληπτικούς λόγους.

Συγχορήγηση συμπληρωμάτων με τις κλασσικές θεραπευτικές αγωγές

Τα συμπληρώματα της εταιρίας μας μπορούν να συνδυαστούν άριστα με φαρμακευτικές αγωγές και να βοηθήσουν, ακόμα παραπάνω, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Επειδή όμως η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και το κάθε ζωάκι είναι μοναδικό, το ιατρικώς ορθό είναι ο κτηνίατρός σας να γνωρίζει τη λήψη του συμπληρώματος που θα πάρετε.

Σε ποιες καταστάσεις απευθύνονται τα συμπληρώματα διατροφής της CATALYSIS S.L.;

Σε καταστάσεις που υπάρχει έντονο οξειδωτικό στρες και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη θεραπευτική πορεία. Τα συμπληρώματα διατροφής της CATALYSIS S.L. προσφέρουν τη μέγιστη αντιοξείδωση και τη βέλτιστη συμπληρωματική αγωγή στην αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης. 

Συγκεκριμένα τα συμπληρώματα διατροφής μας απευθύνονται σε νοσογόνες καταστάσεις όπως:

 • Alzer Pets ( Σύνδρομο γνωστικής δυσλειτουργίας, άνοια )
 • Asbrip Pets ( Αναπνευστικές λοιμώξεις )
 • Carminal Pets ( Διαταραχές γαστρεντερικού )
 • Diamel Pets ( Διαβήτης, μεταβολικό σύνδρομο )
 • Folrex Pets ( Αρθρώσεις )
 • Kalsis Pets ( Οστεοπόρωση )
 • Kardioli Pets ( Καρδιά και κυκλοφορικό)
 • Obex Pets ( Παχυσαρκία )
 • Ocoxin Pets ( Καρκίνος )
 • Renalof Pets ( Λίθοι ουροποιητικού και ουρολοιμώξεις )
 • Viusid Pets ( Ανοσοενίσχυση, Αντιοξείδωση, Αντιική προστασία )
 • Viusid Detox ( Ανοσοενίσχυση, Αντιοξείδωση, Γαστρεντερικό, Αποτοξίνωση )